26 Ağustos 2012 Pazar

"evlen benle" dedi be.

"olur" dedim. evliliğe pek sıcak bakmayan ben hiç korkusuzca olur dedim üstelik. evlilik kurumunun en tutkulu ilişkileri bile sıradanlaştıracağını düşünen ben hiç tereddütsüz olur dedim. dedim zira be. ile uyuyup be. ile uyanmak istiyorum.be. ile geçireceğim tüm gelecek zamanlar için heyecan duyuyorum.be.bana dokunduğunda be. bana baktığında ve be. bana seslendiğinde içim titriyor.
hayatımda ilk defa hem limanda gibi hem uçsuz bucaksız denizlerde gibi olacağımı gördüm. hayatımda ilk defa sonsuz sevileceğim ve sonsuz seveceğime inandım. olur dedim. oldum be.ile olduk.
bir gece fotoğraflarına bakıyorduk.be. birden "ben artık sensiz fotoğraf çektirmek istemiyorum" dedi. öyle masum öyle içten öyle tatlıydı ki o gece anlamıştım be.ile hiç ayrılmayacaktık.
be. yeni tanıdığım biri değil.24 yaşımdan beri bir şekilde hayatımda.hep sevdiğim saydığım biri idi.hep yanında güzel zaman geçirdiğim idi. şimdi bir ömür yine seveceğim sayacağım yüce aşkla ve  gururla bağlı kalacağım.

canım be. iyi ki o gece o yemekte o olmayacak olanlar oldu. bin yıl yaşasak denk gelmeyecek tesadüf ya da çarpışmalar diyelim onlar oldu. iyi ki senin karın olacağım.

"seni seviyorum"